Skip to main content

✔ 30+ Jaar Ervaring | ✔ Scherpe Prijzen | ✔ Levering + Plaatsing door heel Nederland en België | ✔ Vakkundig Advies

PRL 100 Omega wand

De PRL 100 Omega systeemwand (Rw = 36 t/m 52 dB) is flexibel in richting te plaatsen door gebruik van een clicklijst. De wand kan zowel in een transparante of gesloten variant geplaatst worden waarbij het tevens mogelijk is om de transparante en gesloten vlakken om en om te combineren.

PRL 100 Omega, balans in de kantooromgeving

De PRL 100 Omega wand geeft in de uitvoering van de gesloten variant, (Rw t/m 52dB) , tijdens vergaderingen de nodige privacy en geluidsdichtheid.

De transparante variant (Rw t/m 38dB) kan zorgen voor openheid en toegankelijkheid en is hiervoor de perfecte oplossing.

De clicklijst van de PRL 100 Omega systeemwand biedt de mogelijk om te combineren, bijvoorbeeld een combinatie van gesloten elementen afgewisseld met glaselementen.

Vooral in ruimtes die openheid moeten uitstralen maar tegelijkertijd privacy moeten bieden is het een goede optie om met een combinatie van glazen elementen en ondoorzichtige horizontale cassetten te werken.

Systeemwanden op maat

Kiest u voor geluidsvermindering?
Dan heeft u een andere wand nodig dan wanneer u alleen een extra ruimte wilt creëren.

De Systeemwand Specialisten levert alle systeemwanden op maat en onze deskundige medewerkers plaatsen de wand nauwkeurig op locatie.

Wij zorgen dat u één aanspreekpunt heeft en dat er altijd iemand voor u klaarstaat.
Bij ons staat een combinatie van korte lijnen in communicatie en een flexibele procesaanpak centraal. 

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste wand!

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze systeemwanden.