Skip to main content

✔ 30+ Jaar Ervaring | ✔ Scherpe Prijzen | ✔ Levering + Plaatsing door heel Nederland en België | ✔ Vakkundig Advies

Nulvoeg systeemwand

(RW = 42 t/m 46 DB)

De Systeemwand Specialisten levert de nulvoeg systeemwand als variant op de PRL -100 Omega wand. Hierin kunt u kiezen uit de wand met Melamine beplating - in meerdere kleuren te leveren - of de gipsbeplating wand, beplakt met vinyl - ook in diverse kleuren/ design te leveren-. De geluidswerende isolatiewaarden zijn vanaf Rw=42dB t/m Rw=46dB.

Nulvoeg Systeemwand, strak en schoon

De nulvoeg systeemwand worden voornamelijk in kantoren, bedrijfshallen en hotels gebruikt.

Bij de nulvoeg systeemwand ontbreken zichtbare profielen wat zorgt voor een strakke uitstraling. Daarnaast zorgt dit er voor dat de wand eenvoudig is schoon te maken.

U kunt kiezen uit de variant met Melamine beplating of Gipsbeplating met daarin nog diverse opties. Zo is er altijd een wand samen te stellen die aansluit bij welke ruimte dan ook.

Maatwerk Systeemwanden

De keuze voor een bepaald type systeemwand moet aansluiten op de ruimte waarvoor deze is bedoeld. Het is daarom belangrijk om vooraf te bepalen wat het doel van de wand is. Geluidsvermindering, privacy of bijvoorbeeld meer groen kunnen mede bepalend zijn voor de keuze van het type wand.

Samen met u vinden de adviseurs van de Systeemwand Specialisten een passende systeemwand voor elke ruimte. Wij leveren de wand helemaal op maat en deze wordt geplaatst door onze ervaren monteurs.

Het contact met de Systeemwand Specialisten gaat tijdens het gehele proces via één vast aanspreekpunt. Wij hanteren korte lijnen en zijn flexibel in procesaanpak.

Diverse Systeemwanden

Een groot assortiment aan systeemwanden vindt u bij Systeemwand Specialisten.
Naast onze nulvoeg systeemwand bieden wij onder andere Volglaswanden, (PRL 22, PRL 40 en PRL 100 Dubbel volglaswand) en PRL 100 Cassette wanden en tevens gips/metal-stud wanden aan.

Plafonds, Meubelwerk, Timmerwerk

Systeemwand Specialisten levert meer dan alleen systeemwanden. U kunt ook bij ons aankloppen voor andere projecten waaronder Plafonds, Meubelwerk en diverse Timmerwerken.

Kijk hiervoor op onze andere sites:
www.prlbouw.nl en www.plafondspecialisten.nl