020-7952083 |   info@systeemwandspecialisten.nl

Vraag offerte aan!

PRL Luxe MS wand

PRL 100 Luxe MS wand

Een metalstud wand laten monteren in Zuid-Holland

Wilt u graag een metalstud wand laten monteren op een locatie in Zuid-Holland? Kies dan voor het vakbekwame team van SysteemwandSpecialisten uit Lijnden. De naadloze metalstud scheidingswand krijgt een ‘zwevende’ uitstraling door de aluminium boven- en onderbak. De luxe wand heeft een zeer goede geluidsisolatie en hoge brandwerende eigenschappen.

 

Laat een metalstud wand monteren op uw kantoor of in uw woning

Van woning tot kantoorpand; het monteren van een metalstud wand kan overal gedaan worden door deze specialist in systeemwanden. De luxe wand is een uitzondering op de meeste andere systeemwanden die wij plaatsen en is niet demontabel. De hoge geluidsisolatie en brandwerendheid zijn echter weer positieve eigenschappen. De wand heeft een vaste binnenwand en als basis een stalen profiel. Daarnaast beschikt deze wand over gipspanelen, isolatiemateriaal en een aluminium boven- en onderbak. Als specialist in wandcombinaties zijn wij u graag van dienst als u diverse systeemwanden wilt laten plaatsen.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u een metalstud wand of een andere systeemwand, zoals een taatswand, laten monteren door de ervaren monteurs van de SysteemwandSpecialisten? Wij zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder ervaart van het plaatsen van de systeemwand. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor advies over de verschillende systeemwanden. Bereik ons via het contactformulier of telefonisch via 015 785 18 07.

Tel.: 020-7952083 | info@systeemwandspecialisten.nl | Bezoekadres/showroom: Valkweg 111, 1118 ED Schiphol | KvK nr. 61510645

Privacy Verklaring / Cookies | Algemene Voorwaarden | Bestanden uploaden