Skip to main content

✔ 30+ Jaar Ervaring | ✔ Scherpe Prijzen | ✔ Levering + Plaatsing door heel Nederland en België | ✔ Vakkundig Advies

PRL Gipswanden

Bent u op zoek naar een specialist in het monteren van gipswanden? Kies dan voor de deskundige hulp van SysteemwandSpecialisten in Lijnden. Naadloze gipswanden worden veelvuldig gebruikt in allerlei soorten ruimtes, zoals kantoorruimtes en woningen. Dankzij hun goede geluidsisolatie en hoge brandwerendheid zijn deze wanden veelzijdig inzetbaar.

Als specialist in systeemwanden houden wij ons bezig met het plaatsen en monteren van diverse soorten systeem- en gipswanden. U kiest voor ons voor bijvoorbeeld het plaatsen van diverse scheidingswanden om extra ruimtes te creëren. Dit is bijvoorbeeld handig in een kantoor. Van woning tot kantoorpand, de PRL-gipswanden kunnen overal worden toegepast met de hulp van deze specialist. Deze wanden zijn niet demontabel, doordat het een metalstud wand is. De basiswand heeft een vaste binnenwand en een stalen profiel in combinatie met gipspanelen en isolatiemateriaal. De luxere uitvoering van deze wanden beschikken daarnaast over een aluminium boven- en onderdak.

Systeemwand laten plaatsen?

Wilt u gipswanden of andere soorten wanden, zoals glaswanden, laten monteren door een specialist? Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw wanden te laten monteren door de ervaren monteurs van SysteemwandSpecialisten. Het is ook mogelijk de wanden buiten werktijden om te laten plaatsen, zodat uw medewerkers en/of bezoekers geen last ervaren van onze werkzaamheden. Neem contact met ons op via het contactformulier of bereik ons telefonisch via 015 785 18 07 voor meer informatie of advies.