Vraag offerte aan!

PRL Gipswanden

PR Gipswanden

Specialist in gipswanden monteren in de Randstad

Bent u op zoek naar een specialist in het monteren van gipswanden in de Randstad? Kies dan voor de deskundige hulp van SysteemwandSpecialisten in Lijnden, nabij Amsterdam. Deze naadloze  systeemwanden worden veelvuldig gebruikt in allerlei soorten ruimtes, zoals kantoorruimtes en woningen. Dankzij hun  goede geluidsisolatie en hoge brandwerendheid zijn deze wanden veelzijdig inzetbaar.

 

Wij zijn uw specialist in het monteren van stevige gipswanden

Als specialist in systeemwanden houden wij ons bezig met het plaatsen en monteren van diverse soorten systeem- en gipswanden. U kiest voor ons voor bijvoorbeeld het plaatsen van diverse scheidingswanden om extra ruimtes te creëren. Dit is bijvoorbeeld handig in een kantoor. Van woning tot kantoorpand, de PRL-gipswanden kunnen overal worden toegepast met de hulp van deze specialist. Deze wanden zijn niet demontabel, doordat het een metalstud wand is. De basiswand heeft een vaste binnenwand en een stalen profiel in combinatie met gipspanelen en isolatiemateriaal. De luxere uitvoering van deze wanden beschikken daarnaast over een aluminium boven- en onderdak.

 

Laat een wand of plafond plaatsen door onze specialisten

Wilt u gipswanden of andere wanden, zoals glaswanden, laten monteren door deze specialist? Vraag vrijblijvend een offerte aan om uw wanden te laten monteren door de ervaren monteurs van SysteemwandSpecialisten. U kunt de wanden ook buiten de werktijden laten plaatsen, zodat uw personeel geen last ervaart van onze werkzaamheden. Neem contact met ons op via het contactformulier of bereik ons telefonisch via 015 785 18 07 voor meer informatie of advies.

Tel.: 06 510 16633 | info@systeemwandspecialisten.nl | Bezoekadres/showroom: New Yorkstraat 9 1175 RD Lijnden | KvK nr. 61510645

Privacy Verklaring / Cookies | Algemene Voorwaarden | Bestanden uploaden